De Koffiemachinezakelijk in Deventer

De beste koffiemachines.

Over De Koffiemachinezakelijk

De Koffiemachinezakelijk valt onder de rubriek horeca uit Deventer.

Een bedrijf waar geen koffie te vinden is kan natuurlijk niet. Koffie is van essentieel belang binnen ieder bedrijf. Maar dan is nog de vraag wat voor koffie aanwezig is. Het is belangrijk dat u kunt genieten van lekkere bak koffie op het werk, waar dat dan ook is. Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u opzoek bent naar de lekkerste koffie.

Wij zijn De Koffiemachinezakelijk en hebben de beste machines voor uw bedrijf. Die van verschillende prijsklassen zijn, maar alle van de beste kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het in- en verkoop van ingewerkte koffiemachines voor vooral de midden- en kleinbedrijf. Alle machines die wij aanbieden zijn allen gereviseerd en weer gebruiksklaar voor weer jaren koffie genot. tevens kunnen we uw huidige koffiemachine onderhoud bieden.

Kijk voor de verschillende soorten machines kunt u op de website kijken maar ook voor meer informatie kunt u hierop kijken. Daarnaast kunt u contact opnemen met ons wanneer u vragen heeft voor of aan ons.

Is alleen op afspraak te bezoeken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Koffiemachinezakelijk uit de rubriek horeca uit Deventer is gevestigd aan de Hunneperkade 24 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0570-238008.

Diensten en producten voor horeca

Trefwoorden die horen bij De Koffiemachinezakelijk zijn o.a. :