De Horst Vergader- en Partycentrum in Deventer

De Horst Vergader- en Partycentrum uit Deventer heeft geen profiel.

Wat doet De Horst Vergader- en Partycentrum in Deventer

De Horst Vergader- en Partycentrum is een horeca uit Deventer. Men is gevestigd aan de Kerkstraat 5. Het telefoonnummer van De Horst Vergader- en Partycentrum in Deventer is 0570-614968.

Is De Horst Vergader- en Partycentrum in Deventer uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Deventeronderneemt gratis uit, klik op lid worden.

De Horst Vergader- en Partycentrum in Deventer valt onder de rubriek horeca. Een horeca uit Deventer levert onder andere :

Welkom bij Vergader- en Partycentrum De Horst. Wij zijn Christien & Gert-Jan Surink en wij zijn al vele jaren de beheerders van zalencentrum de Horst. We staan bekend om onze persoonlijke benadering en flexibiliteit. Onze gasten voelen zich dan ook altijd al snel thuis bij ons. Wij zijn gevestigd in een prachtig monumentaal pand: Degelijk, duurzaam en met karakter gebouwd. Onze zalen zijn sfeervol ingericht en van de modernste apparatuur voorzien. We zijn goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Bovendien zijn wij goed bereikbaar per auto en is het ook vanaf het station slechts 10 minuutjes lopen om bij ons adres aan te komen. Een goed georganiseerde vergadering of feestavond is wel zo prettig en dat begrijpen wij als geen ander. Wij zullen als gastheer & gastvrouw goed voor u zorgen zodat u een zorgeloze middag of avond zult beleven en uw aandacht volledig op uw eigen gasten kunt focussen. We hopen u van harte als gast te mogen begroeten bij Vergader- en partycentrum De Horst! Als u meer wilt weten over onze werkzaamheden en wat wij kunnen aanbieden, dan kunt u naar onze website.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander horeca

  • Engel & Bengel EETKAFFEE

    Een begrip in Deventer voor een gezellig diner, laat je verrassen door de verse producten en gezelli. Trefwoorden van Engel & Bengel EETKAFFEE : eetcafé, eetkaffee, lunchroom, lunchen in Deventer, dineren in Deventer, workshop locatie, feest locatie 30 personen, workshop locatie 30 personen, vergader locatie centrum deventer, feest locatie centrum deventer, .

    tel. 0570-614754, Grote Overstraat 57, 7411JB in Deventer

    Meer over Engel & Bengel EETKAFFEE contact website