Corry Kester Nlg in Lettele

Corry Kester Nlg: Voeding, leefstijl en groei.

Over Corry Kester Nlg

Corry Kester Nlg valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Deventer.

Corry is al vanaf haar kindertijd geboeid door het leven om haar heen, de natuur, het zichtbare en het voor haar onbegrijpelijke.

Op de boerderij waar Corry is opgegroeid had zij de ruimte om de natuur te ontdekken en net als haar broers en zussen had zij haar eigen tuintje waar zij met veel plezier haar bloeiende plantjes en groente liet groeien. Dit heeft Corry gevormd en de liefde en respect gebracht voor alles war op aarde leeft en waar we gebruik van mogen maken.

Alle ervaringen en studies hebben Corry gevormd en daarom heet zij de opleiding tot Ayurvedische therapeut gevolgd. Deze studie heeft zij gedaan in Amsterdam, Frankrijk en India. Ook heeft Corry kennis opgedaan van yoga en Vedische astrologie. Als ayurvedisch therapeut kan Corry in haar praktijk Corry Kester Nlg in contact komen met mensen en werken met datgene wat de aarde en de natuur ons te bieden heeft.

Corry Kester Nlg kan de volgende diensten aanbieden:

- Voeding en leefstijl coaching en advisering.

- Ayurvedisch consult.

- Counseling.

- Groei: Ecologisch tuinieren.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Corry Kester Nlg? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Corry Kester Nlg uit de rubriek gezondheidscentrum uit Deventer is gevestigd aan de Cröddendijk 3 in Lettele. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53959277.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Corry Kester Nlg zijn o.a. :