Coachpraktijk Klementine in Zwolle

Coachpraktijk voor moedige vrouwen in Zwolle en omgeving

Over Coachpraktijk Klementine

Coachpraktijk Klementine valt onder de rubriek coaching in Deventer.

Mevr. Klementine Vis is de drijvende kracht achter Coachpraktijk Klementine. Ik was ooit een doener en vooral niet van het vage. Een vechter en totaal niet van het softe. Had mijn oordelen wel klaar over coaching. Het had mij niet zoveel gebracht. Op een gegeven moment gaf ik mezelf ruimte om weer nieuwsgierig te zijn. Ben een opleiding gaan volgen bij de School voor Coaching.Hier leerde ik luisteren naar mijn lichaam,emoties. Leerde over de impact van gedachten,van overtuigingen, van je verleden. Ik leerde wat nodig is om daadwerkelijk te veranderen. Om jezelf te accepteren, van binnen en van buiten. Ten diepste voelen dat je meer dan genoeg bent. ?Eigenwaarde is de basis om alle stormen die nog komen vol vertrouwen tegemoet te zien.

Ben je op zoek naar een coach omdat je jezelf beter wil leren kennen, omdat je dichterbij jezelf wil blijven? Wellicht behoefte hebt aan verbinding en ontmoeting? Jezelf erg onrustig voelt van binnen? Voortdurend bezig bent om voor anderen te zorgen en nu behoefte hebt om even stil te staan? Je meer wil doen vanuit wat jij belangrijk vindt? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Coachpraktijk Klementine.

Als coach en trainer begeleid ik sterke vrouwen, die meer vorm willen geven aan hun leven. Moedige vrouwen, die bemerken dat zelfkennis en zelfontwikkeling nodig zijn om je eigen weg te bewandelen. Om meer jezelf te kunnen zijn en meer te genieten van het leven.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coachpraktijk Klementine uit de rubriek coaching uit Deventer is gevestigd aan de Splijtloffkamp 35 in zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30936601.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coachpraktijk Klementine zijn o.a. :