Cleanfix Schoonmaakdiensten in Deventer

Hart voor ons vak. Hart voor clean.

Over Cleanfix Schoonmaakdiensten

Cleanfix Schoonmaakdiensten valt onder de rubriek schoonmaakbedrijf in Deventer.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf waarbij schoon ook echt schoon is? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Al onze medewerkers zijn goed geschoold en zeer professioneel. U kunt ons inschakelen voor periodieke schoonmaakwerkzaamheden maar ook op speciaal verzoek.

Diensten;

* Glasbewassing * Industriële reiniging * Reguliere schoonmaak * Droogijsreiniging * Specialistische reiniging

Waarom kiezen voor Cleanfix schoonmaakdiensten;

* Onze gemotiveerde medewerkers verstaan hun vak * We gebruiken uitsluitend de kwalitatief beste materialen, met alle aandacht voor milieuvriendelijkheid * Onze tarieven zijn aantrekkelijk, eerlijk en reëel * Wij gaan zeer vertrouwelijk om met privacy-gevoelige informatie * We onderhouden altijd direct en persoonlijk contact * Onze dienstverlening is transparant * We zijn betrouwbaar en flexibel

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Cleanfix Schoonmaakdiensten uit de rubriek schoonmaakbedrijf uit Deventer is gevestigd aan de Kamperstraat 24 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0570-220693.

Diensten en producten voor schoonmaakbedrijf

Trefwoorden die horen bij Cleanfix Schoonmaakdiensten zijn o.a. :