Beweegvoortwaarts in Deventer

In beweging naar je doel!

Over Beweegvoortwaarts

Beweegvoortwaarts valt onder de rubriek coaching in Deventer.

Rob van der Voort is de drijvende kracht achter Beweegvoorwaarts. Mijn loopbaan ben ik gestart als bouwkundige. Ik wilde wat anders en heb in deeltijd een HBO P&O studie afgerond en 10 jaar gewerkt als HR-adviseur. Vervolgens een opleiding tot wandelcoach gedaan en daar mijn werk van gemaakt. Kortom ik heb al de nodige stappen in mijn loopbaan gemaakt en al deze stappen hebben gemaakt wie ik nu ben!

Mijn stijl van coachen is rustig, vriendelijk en met respect voor de coachee.

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat je je linkerhersenhelft voornamelijk gebruikt om na te denken. Hier zit je logica, het lineair denken en je analytisch vermogen. De rechterhersenhelft staat juist bekend om de creativiteit. Door te wandelen stimuleer je de ‘creatieve’ rechterhersenhelft. Door deze te activeren ben je beter in staat om nieuwe dingen te verzinnen. Wanneer je dus in beweging bent is je hoofd bezig om de linkerkant van de hersenen aan te vullen met het intuïtieve deel van de rechterhersenhelft.

Dit is precies waar ik tijdens een coachwandeling gebruik van maak. Door vragen aan je te blijven stellen tijdens het wandelen, kom je op nieuwe creatieve ideeën uit. Je leert op deze manier, naast de ‘logische’ oplossing, ook gebruik te maken van je creativiteit.

Nu je hebt geleerd om gebruik te maken van je ‘creatieve’ rechterhersenhelft is het belangrijk om je ideeën om te zetten in positief geformuleerde doelen. Dit kan een einddoel zijn wat nog ver weg ligt. Maar tijdens de coaching help ik je om de tussenliggende stapjes te bepalen om bij dat einddoel uit te komen.

Tijdens de coaching ga je ook leren om gebruik te maken van je netwerk. Dit kunnen collega’s, familie en vrienden zijn. Maar ook daarbuiten, contact leggen met mensen die je nog niet kent. Je zult merken dat wanneer je iemand benaderd met de vraag of je een gesprek met diegene mag hebben, dat dit bijna altijd positief wordt ontvangen.

Wandelen tijdens corona:

Ook in deze tijd is wandelcoaching mogelijk. Misschien zelfs wel juist nu! Door het tijdelijk thuis werken of misschien zelfs wel door het verlies van je baan, komt de vraag naar boven "wat nu?"

Wandelen met gepaste afstand is goed mogelijk. Ik werk volgens de richtlijnen van het RIVM. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Beweegvoortwaarts uit de rubriek coaching uit Deventer is gevestigd aan de Vestdijkgaarde 55 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17968151.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Beweegvoortwaarts zijn o.a. :