B&B Landgoed Matanze in Terwolde

B&B Landgoed Matanze: Vorstelijk logeren & vergaderen.

Over B&B Landgoed Matanze

B&B Landgoed Matanze valt onder de rubriek hotel uit Deventer.

U wilt graag op een vorstelijke manier kunnen vergaderen en logeren? Dit kan op het uitgestrekt historische landgoed van B&B Landgoed Matanze. Er wordt u een bijzonder stijlvol en comfortabel gastenverblijf aangeboden. Het landgoed heeft een indrukwekkende entree en daarnaast is het buitenleven bij B&B Landgoed Matanze ook erg aanlokkelijk.

U kunt bij B&B Landgoed Matanze vergaderen en overnachten. Ook een combinatie hiervan is mogelijk. Daarnaast zijn er voor bedrijfsevents ook diverse mogelijkheden. Hieronder ziet u diverse mogelijkheden bij B&B Landgoed Matanze:

- Wandelroutes: Er zijn diverse wandelroutes en klompenpaden. Vraagt u eens naar de mogelijkheden. - Running diners: Dit is een avondprogramma waarbij er steeds bij een andere locatie in de tuin een dinergang wordt geserveerd. - Ruiters: U kunt uw eigen paard mee nemen naar B&B Landgoed Matanze. Er zijn diverse paardenstallen beschikbaar en er zijn diverse prachtige ruiterpaden. - Vergaderen. - Lunch/diner en high tea.

Bekijkt u de website voor meer informatie, foto's en de mogelijkheden. Heeft u een vraag? Neemt u dan contact op. B&B Landgoed Matanze staat u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

B&B Landgoed Matanze uit de rubriek hotel uit Deventer is gevestigd aan de Deventerweg 10 in Terwolde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0571-292620.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij B&B Landgoed Matanze zijn o.a. :

Nieuws van B&B Landgoed Matanze in Terwolde

Dineren in stijl op locatie

Dineren in stijl op locatie

Verzorgd door restaurant Jackies in stijl dineren op landgoed Matanze