Angel Pinxten in Deventer

Fotografie cursus Deventer

Over Angel Pinxten

Angel Pinxten valt onder de rubriek workshops in Deventer.

Als opgeleid fotograaf en opgeleid docent verzorgd Angel Pinxten kunstcursussen en fotografiecursussen in Deventer.

De fotografie cursussen van Angel Pinxten zijn creatieve cursussen. Op dinsdagavond en kunnen de beginners voor de cursus bij Angel Pinxten terecht en op donderdag avond de gevorderden. Op woensdagmorgen start een compositiecursus.

De cursussen starten eind sept.en begin okt,. Het zijn 5 lessen van ongeveer 2 uur. De cursuskosten bedragen € 98,-. De gemaakte foto's worden in de lessen besproken. De leslocatie is in de binnenstad van Deventer op Muggeplein 10c.

Angel Pinxten laat graag zien wat ze waarneemt en vastlegt met haar camera. Daar is beeldwerken een onderdeel van. Angel Pinxten laat zich inspireren door allerlei takken van de beeldende kunst.

Angel Pinxten komt uit het onderwijs en heeft zich ontwikkelt als fotograaf en docent fotografie. Ze heeft onlangs de opleiding HBO Creatieve Photo-Design bij de fotovakschool in Apeldoorn afgerond. Ze is lid van de Deventer Fotokring en van De Zutphense een fotocollectief. Angel Pinxten heeft al diverse malen alleen of in groepsverband geëxposeerd.

Voor alle mogelijkheden, voorbeelden en meer informatie kunt u contact opnemen met angelpinxten@gmial.com


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Angel Pinxten uit de rubriek workshops uit Deventer is gevestigd aan de Muggeplein 10c in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer O570654648.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij Angel Pinxten zijn o.a. :