ALtijd bemiddelt in Deventer

ALtijd bemiddelt: arbeidsbemiddeling met persoonlijke aandacht

Over ALtijd bemiddelt

ALtijd bemiddelt valt onder de rubriek werving selectie in Deventer.

De drijvende kracht achter ALtijd bemiddelt is Annick Lieuwen. Kernwoorden van Annick: respect, vertrouwen en kwaliteit. Doordat Annick veel kennis heeft op het gebied van de functies die ze bemiddelt weet ze goed naar welk type ondersteuner u op zoek bent. Haar werkwijze kenmerkt zich door een hoge succesratio, vakkundigheid en snel schakelen.

ALtijd staat voor u klaar om te bemiddelen in directie- en managementondersteunende functies op mbo- en hbo niveau. Dit kan gaan om een vaste baan of een interim opdracht op ZZP-basis. Annick staat voor persoonlijke aandacht en maakt daarom altijd gebruik van een persoonlijk intakegesprek.

Bij ALtijd bemiddelt kunt u onder andere terecht voor de volgende functies: - office managers - directiesecretaresses - management assistenten - secretarieel/administratief medewerkers

ALtijd bemiddelt bij exclusiviteit op basis van 'no cure no pay'. En neemt voor u de gehele werving en selectieprocedure uit handen voor één vast tarief.

Voor meer informatie en referenties kunt u een kijkje nemen op de website van ALtijd bemiddelt.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ALtijd bemiddelt uit de rubriek werving selectie uit Deventer is gevestigd aan de Veldhommel 61 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29578566.

Diensten en producten voor werving selectie

Trefwoorden die horen bij ALtijd bemiddelt zijn o.a. :