Afscheidshuis Deventer in Deventer

Afscheidshuis Deventer: Uniek rouwcentrum qua locatie, kleinschaligheid, huiselijkheid en kosten.

Over Afscheidshuis Deventer

Afscheidshuis Deventer valt onder de rubriek uitvaartverzorging in Deventer.

Sjoek Nutma, oprichter van Uitvaartzorg Deventer, heeft in 2014 de opleiding tot uitvaartbegeleider afgerond en toen wilde hij graag ook zijn eigen afscheidshuis starten. De vraag waarom een overnachting in een hotel goedkoper is dan een 24 uurskamer van een rouwcentrum, was voor Sjoek onbegrijpelijk en daar wilde hij graag verandering in brengen.

Ook is het Sjoek zijn wens dat de familiekamers zo veel mogelijk lijken op een thuisopbaring en families zich 'thuis' kunnen voelen in het afscheidshuis. Sjoek is in 2017 in contact gekomen met één van de kerkrentmeesters van de Ichtuskerk te Colmschate. Sjoek heeft van hen de mogelijkheid gekregen in de pastorietuin een afscheidshuis te starten. Er kwam een lang gekoesterde droom uit.

Sjoek blijft als uitvaartbegeleider verbonden aan Uitvaartzorg Deventer. Hij is met regelmaat te vinden in het afscheidshuis, samen met de gastdames Stella, Jolanda en Paulien. Zij verzorgen hier de dagelijkse werkzaamheden en zijn uw aanspreekpunt. Stella is naast gastdame ook uitvaartbegeleidster bij Uitvaartzorg Deventer.

Afscheidshuis Deventer heeft twee familiekamers, namelijk de Schipbeek en de Bannink. Deze twee kamers zijn volledig ingericht met zithoek en eethoek. Ook is er een muziekinstallatie aanwezig en een kleine patio waar u ongestoord buiten kunt zijn.

Voor kinderen staan er verschillende spelletjes in de buffetkast in de gang. Op de kamers zijn kleurplaten en potloden aanwezig.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Afscheidshuis Deventer? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Afscheidshuis Deventer uit de rubriek uitvaartverzorging uit Deventer is gevestigd aan de Holterweg 108 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39027212.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Afscheidshuis Deventer zijn o.a. :