Aananda Yoga en Massage voor vrouwen in Deventer

Over Aananda Yoga en Massage voor vrouwen

Aananda Yoga en Massage voor vrouwen valt onder de rubriek massage in Deventer.

Aananda is de praktijk van Anja Beeuwkes. Ze heeft jaren gewerkt in de zorg en kinderopvang. Daarna is ze zich volledig gaan richten op datgene waar haar hart ligt en waar ze goed in is : massages en zwangerschapsyoga. Inmiddels geeft ze alweer 12 jaar zwangerschapsyoga en is ze wat betreft de massages zich gaan specialiseren in voetreflexologie en het masseren en begeleiden van zwangere vrouwen en baby's.

Ze is opgeleid tot voetreflextherapeut, met als specialisatie zwangerschapsreflexologie. Dat biedt enorm veel mogelijkheden tot het behandelen van allerlei zwangerschapsklachten en zelfs het draaien van een stuitligging of het opwekken van de bevalling (wanneer je uitgerekend bent).

In haar praktijk geeft ze met veel plezier Zwangerschapsyoga, Hypnobirthing, Mama & baby yoga, ontspanningsmassages, zwangerschapsmassages en voetreflexmassages. Verder organiseert ze regelmatig babymassagecursussen..

Aananda verzorgt cursussen op het gebied van zwangerschap en geboorte voor (aanstaande) ouders en baby's. Onder andere Zwangerschapsyoga, Hypnobirthing, Mama & Baby yoga, Babymassage in en om Deventer.

Daarnaast bied ze in haar praktijk verschillende massagevormen, van voetreflex Plus tot ontspannings- en zwangerschapsmassages aan.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Aananda Yoga en Massage voor vrouwen uit de rubriek massage uit Deventer is gevestigd aan de Hallenstraat 13 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55335918.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Aananda Yoga en Massage voor vrouwen zijn o.a. :