2Flow Voetreflexmassage in Deventer

Reflexbehandelingen op de voet

Over 2Flow Voetreflexmassage

2Flow Voetreflexmassage valt onder de rubriek yoga en meditatie in Deventer.

2Flow Voetreflexmassage, Maarten Vergouwen, Kleine Overstraat Deventer

Het effect van een voetreflexbehandeling kan enorm zijn. Ontspanning, rust in het hoofd, diepere ademhaling, betere stoelgang etc.,

Ik heb onder andere diverse longcovid c.q. ex-covid patiƫnten onder behandeling en zij knappen op van de massages. Zij ervaren verlichting van hoofd-, maag-, long-, spier- en andere klachten.

Ook heb ik mensen onder behandeling die de massage als aanvulling zien op hun (psycho- of fysio-) therapie. De voetreflexmassage werken voor hun verdiepend en helend. Ze helpen het lichaam met opruimen van afvalstoffen en eventuele andere onnodige ballast (stress, trauma) die zich vastgezet kan hebben in spier- of andere weefsels.

Voetreflexmassage werkt via een scala aan massagetechnieken. Een algemene ontspanningsmassage zet het lichaam aan, via het eigen vegetatieve zenuwstelsel, om meer in balans te komen.

Afhankelijk van de wensen of klachten worden gerichte massagetechnieken en -protocollen toegepast. Aan de hand van het beeld van de voet en gevoeligheden op specifieke punten kunnen ook dieperliggende oorzaken van klachten worden opgespoord.

Stimulerende technieken versterken zones, organen en weefsels die energie tekort komen. Ontspannende technieken brengen rust op plekken waar sprake is van overactiviteit/overprikkeling.

Behandelingen zijn altijd gericht op systemen, zoals bijvoorbeeld het ademhalingssysteem, de spijsvertering, het spierstelsel etc.

Wanneer lichamelijke klachten samenhangen met een gevoel van onbalans in het persoonlijke leven, kan ik desgewenst meer energetische technieken inzetten.

Voetreflextherapie werkt aanvullend op de reguliere zorg.

Voetreflextherapie is een holistische behandelwijze.

Een analytische massage kan een beeld geven van de samenhang van klachten en de energieverdeling in het lichaam.

Kijk bij contactgegevens voor het maken van een eerste afspraak.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

2Flow Voetreflexmassage uit de rubriek yoga en meditatie uit Deventer is gevestigd aan de Kleine Overstraat 5A in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41008598.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij 2Flow Voetreflexmassage zijn o.a. :